Június 22

A mai napon hosszabb távot kellett leküzdeni, ugyanis a kitűzött útvonal annyira járhatatlan volt, hogy kénytelenek voltak az aszfalt utat választani. Bár így 41, 8 km-re sikerült a mai táv, de persze nem meglepő módon…ez is simán ment.
Amikor hívtam Viktort, már strandolt Józsival.
Így persze nem túl sokat beszéltünk, hisz már várta Őket a medence :).
Vacsorára és reggelire egy nagyon szép hotelbe hivatalosak, úgyhogy azt hiszem ma sem szenvednek hiányt semmiben.

Ha már erről a napról túl sokat nem tudok írni, megragadnám az alkalmat, hogy írjak még valakiről, akit eddig épp csak megemlítettem még a legelső írások egyikében.
Akiről szó van, a kezdetektől Viktor mellett, mögött áll teljes személyével. Fizikailag ugyan nem tudott vele tartani ezen a hosszú úton, ám lelkileg minden pillanatban vele volt…és természetesen a következő pár napban is mellette áll. Ő nem más, mint Viktor párja, Rácz Ildikó.
Mielőtt még elindult volna Viktor erre a hosszú útra, Ildikó már mindenben igyekezett erősíteni Őt, s annak ellenére, hogy előre tudta, hogy mennyire fog hiányozni ebben az időben párja, Ő végig bíztatta.
Az út során rengeteg akadály volt Viktor előtt…úgymint szállás, a csomagjainak szállítása. Ilyen esetekben is a legtöbbször Ildikó rátermettsége és segítőkészsége segített. Viktornak nem volt ideje még ezzel is foglalkozni, de ebben is teljes támaszként számíthatott kedvesére.
Ahogyan a startnál, úgy pár nap múlva Viktor befutójánál is elsőként fogja várni.
Azt hiszem mindenki egyet ért ebben…Viktor hálás lehet, hogy ilyen társ van mellette.
Köszönjük Ildikó!

Holnapi célállomás: Deszk (34,2 km)

Ehhez már nem is lehet mit hozzá fűzni…
…3…


Írta: Szántó Mária

A képek Körmendi József facebook profiljáról származnak.

https://www.facebook.com/jozsef.kormendi.10