Június 24

Immáron Viktor túl van az utolsó előtti napon is. Hihetetlen…
Természetesen ma is simán teljesítette a távot, de ezen már nem is lepődünk meg.
Kedves kísérője is kitartott végig mellette (s még a holnapi napon is Vele tart)…Köszönjük Józsi!
Most nem is szaporítom a szót.
Rácz Ildikó, Viktor kedves párja tett közzé egy gondolatát, melyet úgy érzem érdemes megosztani mindenkivel.
Azt hiszem ebben minden benne van, mely a holnapi befutójával is kapcsolatos.

„Kedves Barátaim, Ismerőseim! Szeretnék megosztani veletek egy eseményt, mely számomra fontos, és lehet, hogy közületek is sokan vannak akik már tudomást szereztetek arról, hogy a párom Viktor Zipperer elhatározta,hogy körbe futja országunk határát.
Az elhatározást 2015. április 25.-én tett követte mikor elindult erre a hosszú útra.
Az 1800 km-es távot 62 nap alatt teljesítette. Kedves munkatársa Szántó Mária, minden nap beszámolt Viktor napjáról, melyet én is igyekeztem megosztani veletek.
Viktor kitartása és példa értékű akarat ereje sikeresen bizonyította hogy a célt amit kitűzünk magunk elé, meg tudjuk valósítani, hiszen 2015.június 25-én teljesíteni fogja az 1800 km-es távot és hazaérkezik.
Ha szeretnétek részt venni ezen a nem mindennapi eseményen akkor szeretettel várunk mindenkit 2015. június 25.-én13.00.-kor a Nóniusz szálloda elé, illetve 14.00.-kor Orosházán a Városháza elé, ahol mindannyian együtt tudjuk köszönteni.”

Annyit tennék csupán hozzá, hogy mivel megemlítette szerény személyem, még valakit említenék, aki nagyon fontos szerepet töltött be Viktor útja során. Ugyan igaz, hogy én tartottam a napi kapcsolatot telefonon Viktorral és írtam róla, de az oldal szerkesztése kedves kollégánknak, Gajda Gábornak az érdeme.
Nap mint nap neki küldtem el az írásaimat és Ő foglalkozott az oldal minden napi frissítésével.

Mit is mondhatnék még?
Holnap Viktor megteszi az utolsó távot, irány Mezőhegyes (32,1 km)
…1…

Írta: Szántó Mária


Viktor és kísérője mai szállásadója Szél László és neje a Híd panzióban. Az ellátásukról pedig az Apátfalváért egyesület gondoskodott a Black Bull panzió és étteremben.


A képek Körmendi József facebook profiljáról származnak.

https://www.facebook.com/jozsef.kormendi.10