Üzenőfal

Köszönet

Kedves Barátaim!
Nagyon köszönöm mindenkinek a támogatását amit az utam során kaptam, és ami nagyon sokat jelentett nekem. Már csak miattatok sem adhattam fel ezt az egészet, mert annyian álltatok mögöttem, annyian bíztatok bennem, hogy nem okozhattam csalódást! Köszönök minden kedves szót, minden bíztatást, és még a kétkedést is, mert az is arra sarkalt, hogy meg kell mutatnom igen is képes lehetek megcsinálni. Szóval egy nagyon nagy köszönet mindenkinek! Köszönöm a támogatóknak, az önkormányzatoknak, azoknak a kedves embereknek, akik épp csak felhívtak, hogy segítenek, az autóból integetőknek és mindenkinek.....mindenkinek!!!!!!

meglepődés,elismerés,mély tiszteletteljes főhajtás,gratuláció!!!

KOVI vagyok Székkutasról a ,,kapus"(eggyütt kispályáztunk a Birkás Pali féle PC Shopban meg a MINI PROFITBAN)
Először mikor ezen tervedet meghallottam,nem is akartam hinni a fülemnek.
De azután midőn felismertem a hangodat egy interjúban,tudtam csak rólad lehet szó(meg aztán nincs is annyi Zipperer a világon mint Kovács vagy Tóth)
A közvetlen kollégáimnak egyből el is dicsekedtem,ezt a pasast ezt a magyar FOREST GUMP-ot én ismerem!!!Jelenleg sajnos küzdök egy kicsit a kilókkal,de vissza szeretnék térni a férfi karácsonyfadíszek világába.Napi 20km biciklizés 5-6km futás.Amikor már nehezen fogvicsorogva megy csak arra gondolok,menni kell tovább kitartás,megtudod te ezt csinálni,úgy ahogy a VIKTOR is!! Minden kétkedőnek üzenem a VIKTOR meg is tudja ezt csinálni!!
Büszke vagyok hogy egy ilyen EMBER-t ismerhetek!!!
Hajrá már lassan látszik a célegyenes!!! KITARTÁS!!

köszönet

Kedves Barátaim, akik követitek az utamat!
Ritkán van lehetőségem megszólalni ezen a fórumon, de azért tájékoztatnak arról, mi is történik az oldalon. Sok erőt tudok abból a szeretetből meríteni, amit adtok nekem folyamatosan. Nagyon köszönöm mindenkinek a szurkolást, biztatást, figyelmet! Nagyon sokan vagytok akik ismeretlenül is támogattok, és nagyon köszönöm azoknak a segítségét is akik szálláshoz juttattak, juttatnak, és a legmesszebb menőkig segítik a pihenésem, regenerálódásom! Egyszóval, mindenkinek mindent köszönök! Ígérem hajtani fogok!

Hajrá:)

Büszkék vagyunk rád, kitartást és nagyon jó időt kivánunk:)
a Szakaszod

Hajrá Viktor

Gratula az első napodhoz így tovább!

Új hozzászólás hozzáadása